DESIGN DIN EGEN WHISKYFLASKE: STAUNING WHISKY FORVANDLER LEVERINGSUDFORDRINGER TIL GENIAL GIMMICK

Det er ikke nogen hemmelighed, at det ikoniske whisky-brand Stauning Whisky i Vestjylland er uhyre eftertragtet i både ind- og udland.

Og mens man normalt ser udfordringerne i form af mangel på modnet whisky efter for hurtig efterspørgsel, er en ny udfordring hos Stauning dog lidt mere grå og kedelig-

De mangler simpelthen 37.000 tomme flasker med Stauning-design på. Det svarer til en femtedel af alle flasker, de forventer at få afsat i 2023. 

Men vestjyder er altså ikke så svære at slå ud af kurs - så de har valgt at lancere 37.000 gennemsigtige flasker i stedet for.

Med den gimmick, at man får remedier med i kassen til selv at designe sin flaske!

”Vi har brugt rigtig mange kræfter på at designe vores flasker, så det var naturligvis en mavepuster, da vi fik meldingen. Men det ligger ikke i vores DNA at sidde og ærgre sig. Møder vi en udfordring, så løser vi den. I dette tilfælde er udfordringen flasker, så i stedet for at forsinke vores levering flere måneder, laver vi noget særligt, som kunderne selv kan være med til at sætte præg på,” siger Alex Munch, medstifter og CMO i Stauning Whisky.

Tusch og klistermærker er vejen frem med et dertilhørende DIY-kit, hvor du kan freestyle løs på den - du kan også vælge at kalde det en limiteret sag og bare lade den nøgne flaske stå i og skinne i sin smukke whisky-dybe farve.

Den nye DIY-flaske kommer i midten af februar og kommer både i Rye, Smoke og KAOS - eller fang den online lige her.

Foto: Stauning Whisky

2023-02-15T08:12:20Z dg43tfdfdgfd