DU SKRæLLER HVIDLøG På DEN HELT FORKERTE MåDE: KOK DELER HURTIG OG NEM METODE

Du har skrællet hvidløg forkert hele dit liv, og den rigtige måde reducerer madspild. Ikke nok med det, så kan du også glæde dig over, at det er en både nem og hurtig metode at benytte dig af.

Hvidløg er en alsidig grøntsag, der bruges som krydderi i retter fra hele verden. Men uanset om du bruger det i din pastaret, laver dit eget hvidløgsbrød, eller bruger det til karryretter, supper eller nudler, skræller du det tilsyneladende forkert.

Læs også

Historien om ægteparret, der valgte at dø sammen, går viralt: "Der var ingen anden løsning"

Familiefar advarer: Sommerhit til 20 kroner ødelagde hans hjem og dræbte næsten hans familie

Det hævder en britisk kok, som insisterer på, at der er en måde at bruge hver del af et hvidløgsfed, så du ikke smider noget væk. Samtidig afslører han også, at det faktisk kun er med til at gøre det endnu lettere for dig at skrælle dine hvidløg. Det skriver Mirror.

Ifølge London-baserede kok Alessandro, som deler sit indhold på det sociale medie TikTok under brugernavnet @SpicyMoustache, er det papiragtige skind omkring hvert hvidløgsfed 'helt spiseligt'. Hvis du plejer at smide det væk, betyder det, at du altid har tilberedt dine hvidløg forkert.

Men bare fordi det er spiseligt, betyder det ikke, at du kan smide hele hvidløgsfed med skind i din næste ret. Alessandro delte en video på TikTok, hvor han fortalte seerne præcis, hvad de skulle gøre med deres skind for at forvandle det til en lækker krydderiblanding, som kokken sagde er fantastisk på chips.

Tricket er enkelt. Du skal bare samle dine hvidløgsskind - og løgskind, hvis du har dem - og vaske dem i rent vand, før du tørrer dem med et rent viskestykke. Læg derefter skindene på en bageplade og sæt dem i ovnen i omkring fem minutter ved 160 grader.

Når de er sprøde, tager du dem ud af ovnen og putter dem i en blender, hvor du skal blende dem til et fint pulver. Bland derefter det pulveriserede skind med salt, peber, paprika og chilipulver for at afslutte den hjemmelavede krydderiblanding.

Dette trick kan også tilpasses din smag, så du kan bytte paprika og chilipulver ud med enhver kombination af krydderier, du foretrækker. Har du ikke lyst til, at det skal være en alt for stærk krydderiblanding, kan du derfor blot skifte chilipulveret ud.

Hvis det virker som for meget besvær at lave din egen krydderiblanding, kan du også lave en hjemmelavet fond efter din søndagssteg ved at bruge hvidløgsskind og eventuelle knogler fra dit kød.

Smid blot skindene og knoglerne i en gryde med nogle krydderier, urter, grøntsager og vand, og lad det simre i et par timer, før du sier det. Det er nemt at gøre, og det kræver naturligvis ikke, at du står ved din gryde hele tiden.

Ifølge Alessandro kan denne fond bruges som base for supper og gryderetter og kan endda fryses til senere brug. Derfor skal du ikke være i tvivl om, at du nok skal komme til at få det brugt på en eller anden måde.

Læs også

Golfbolde smadrer Connie og Dennis' hus og bil: Nu er de i restance ved forsikringsselskabet

Klar til EM? Dette supermarked har billige øl

2024-07-02T14:35:18Z dg43tfdfdgfd