HENDRICK'S HAR LANCERET EN NY, EVENTYRLIG GIN I DERES CABINET OF CURIOSITIES

Hendrick's Gin har netop lanceret deres seneste skud på stammen, Hendrick's Grand Cabaret Gin.

Denne særlige gin, skabt af Master Distiller Lesley Gracie, er en del af den eksklusive "Cabinet of Curiosities" serie, produceret i det berømte Hendrick's Gin Palace i Skotland.

Denne gin er ikke bare endnu en flaske på hylden - den er skabt til at tilføre festen en ekstra dosis charme og elegance.

Lesley Gracie har fra sit destilleri i Skotland leveret en række unikke gin-varianter gennem årene. Hendrick's Grand Cabaret Gin er hendes seneste kreation, inspireret af søde og frugtagtige stenfrugter, der giver ginnen en rig smagsoplevelse og en festlig atmosfære.

Denne gin er en hyldest til livet og poesien fra det 17. århundredes Frankrig, hvor underholdende og poetiske kabaretter var en del af den kulturelle scene.

Lesley Gracie har vævet historien og essensen af livlige sammenkomster ind i hver eneste flaske af Hendrick's Grand Cabaret Gin. Med en kombination af elleve botaniske ingredienser, herunder klassisk enebær og naturlig sødme fra stenfrugter, er Hendrick's Grand Cabaret Gin en unik smagsoplevelse. Den afrundes med aromatiske urter, der tilfredsstiller sanserne og efterlader en uforglemmelig smag.

Hendrick's Grand Cabaret Gin vil kun være tilgængelig i en begrænset periode for en vejledende pris på 314,99 kr. hos førende supermarkeder og spiritusbutikker.

2024-04-04T09:39:50Z dg43tfdfdgfd