KOK REVOLUTIONERER MåDEN, MAN STEGER BACON På: DERFOR HAR DU GJORT DET FORKERT HELE DIT LIV

En revolutionerende tilgang til bacon-tilberedning har fanget internettets opmærksomhed, takket være et tip fra en professionel kok, der lover "det bedste bacon, du nogensinde vil smage". Dette nye trick udfordrer den traditionelle metode med brug af olie eller ovn og introducerer en enkel teknik, der kræver vand og en pande. Det fortæller Dailyrecord.

Læs også

Mand betalte regning på date: Så sendte han til gengæld denne anmodning til hende

Influencer gik amok på sushi-restaurant efter at blive nægtet gratis mad: Så tilbød restauranten dette i stedet

Bilimportør-ejere blandt Danmarks rigeste: Nu fyrer de medarbejdere og lukker showroom

Kokken, der går under navnet Chef Thomson på TikTok, har delt sit unikke køkkentip, der gør op med den almindelige fejltagelse af at bruge høj varme, som ofte resulterer i tørt og skorpet bacon. Thomson's metode indebærer at dække baconskiverne med vand i en pande og herefter lade det simre ved middel varme. Denne teknik, som er beregnet til at sikre en jævn tilberedning, betyder, at dit bacon bliver saftigt og smagfuldt uden at branke.

Interessant nok understreger kokken, at nøglen til perfekt bacon er ikke at frygte at vende skiverne, da bacon ikke er en bøf, der kræver en særlig tilberedningsside. "Stop med at være bange for at vende baconen," råder han, hvilket tydeliggør, at en jævn tilberedning er essentiel for det endelige resultat.

Reaktionerne på denne metode har været blandet. Mens en bruger på TikTok, @uknownperson420, erklærede, at han nu foretrækker denne metode over den sprøde version han tidligere favoriserede, har andre udtrykt, at de stadig foretrækker at bage deres bacon i ovnen for at opnå perfekte resultater.

Til kritikerne påpeger Chef Thomson, at mens ovnen kan være ideel for store portioner, er hans vand-simmer metode ideel for mindre mængder, hvilket sikrer hurtigere tilberedning og overlegne resultater.

Læs også

Bilkas nyeste tilbud til kunder kan spotte risikotegn på hjerneblødning

Trist nyt: 100 år gammelt, elsket badehotel går konkurs for 2. gang

Træt af slatne pomfritter i ovnen? Sådan skal du tilberede dem for korrekt sprødhed

2024-03-06T09:35:08Z dg43tfdfdgfd