OPBEVARER DU DIN CHOKOLADE KORREKT? ÈT STED KAN øDELæGGE KONSISTENSEN

Påsken er en tid, hvor mange mennesker modtager chokoladeæg i overflod, og det er umuligt at spise dem alle, uden at blive syg.

Det skriver Mirror

Det er dog ikke alle der ved, hvor det bedste sted til opbevaring af chokolade er. Nogen ynder at putte det i køleskabet, mens andre bare lader det ligge på køkkenbordet.

Men endelig har en påskeæg-ekspert delt, hvordan du faktisk bør opbevare dine velsmagende lækkerier - og det kan vise sig at være kontroversielt for dem, der elsker at spise kølet chokolade.

Ikke i køleskabet

Tim Kelly, 33, smager professionelt påskeæg for Morrisons, har bekræftet, at de, der opbevarer chokolade i køleskabet, gør det forkert - fordi det faktisk gør noget ved chokoladen, der er mindre end ideelt.

"Du bør ikke opbevare påskeæg i køleskabet. Men hvis du insisterer, bør du opbevare dem meget tæt på det tidspunkt, du skal spise dem," sagde han og fortsatte:

"Opbevaring af chokolade i køleskabet kan forstyrre fedtet, og i det væsentlige, når det smeltes og genopvarmes til stuetemperatur, tillader det fedtstofferne at krystallisere på en bestemt måde, hvilket giver det den tekstur, alle elsker i chokolade. Når du køler chokolade ned, forstyrrer det fedtstrukturen, og i bund og grund kan det, vi kalder 'blomstring' ske, hvilket er, når overfladen af ​​chokoladen bliver hvid, fordi fedtet kommer op til overfladen - og folk kan ikke lide Det betyder, at teksturen bliver sjov, og den ser ikke særlig tiltalende ud."

Et godt knæk

Der er dog håb, hvis man er typen, der foretrækker kold chokolade.

Tim Kelly fortalte nemlig selv, at han foretrækker kold chokolade, så han har den bedste løsning:

"Jeg kan ganske godt kan lide kølig chokolade, fordi den har et rigtig godt knæk," sagde han og tilføjede:

"Hvis du er som mig så opbevar chokoladen på køl 20 minutter før du skal spise den. Det er især godt om sommeren, hvor det er en lille smule varmere og chokoladen let bliver lidt for blød."

Læs også

Eksperter advarer inden grillsæsonen: 5 dårlige vaner, der gør den mindre effektiv og risikerer at ødelægge den

Elsker du også at "poppe" bobleplast? Du skulle hellere bruge det til det her

Elsker du grillpølser? Derfor bør du ændre dine vaner ifølge kongelig kok

2024-04-01T13:08:43Z dg43tfdfdgfd