SPARKLING TEA HAR DESIGNET LYSEGRØN TIL CHAMPAGNE-ELSKEREN

Sparkling Tea har udvidet sortimentet i deres populære mousserende, alkoholfrie te. 

Denne gang har den 'lille ny' fået navnet LYSEGRØN og er den første nyhed i kollektionen siden 2019.

De fik deres spæde begyndelse i synergien mellem sommelier Jacob Kocemba på Nimb begyndte at blande teer og smagsprofiler for at lave dessert-pairing. Det kunne noget, som vinkælderens 1700 flasker ikke helt kunne.

Derfra gik det stærkt og de fik over de næste seks år lanceret 5 forskellige mousserende te-typer, der eksporterer til 40 forskellige lande. 

LYSEGRØN er designet med 12 forskellige typer te - blandt andet Earl Grey Sencha, grøn te og Darjeeling, hvilket resulterer i en let og elegant smag af citrus, citrongræs og grøn te med noter af Earl Grey Sencha. 

 Farven er klar med grønne nuancer, og LYSEGRØN har ligesom de øvrige sparkling teer fine perlende bobler.

”Målet med LYSEGRØN var at ramme en smagsprofil, der leder tankerne hen imod de noter, man kender hos en brut champagne. Vi ønskede at tilføje en tredje variation til vores alkoholfrie sortiment, hvor vi allerede har en tør (LYSERØD) og en blomstrende (BLÅ) variant. LYSEGRØN adskiller sig fra de to andre ved at være mere klassisk og citrus-frisk og er lavet til at matche retter som fisk, østers, kaviar og skaldyr,” forklarer Jacob Kocemba, sommelier og stifter af Copenhagen Sparkling Tea Company, om tankerne bag den nye Sparkling Tea LYSEGRØN.

Den nye flaske fås til 149,95 kroner - tjek den ud her

2023-03-17T13:13:16Z dg43tfdfdgfd