CHOKOLADECREME I LIDL VINDER KæMPE SUCCES: SMAGER LIGESOM KINDER BUENO

I en uge dedikeret til de kulinariske glæder fra Italien har Lidl-kunder fundet et produkt på hylderne, der har vakt særlig begejstring. Det drejer sig om et hasselnødde mælkecreme smørepålæg, der ifølge de begejstrede kunder, smager præcis som fyldet i den populære chokoladebar Kinder Bueno. Dette produkt, betegnet "Crema spalmabile al latte e nocciole", er kun tilgængeligt i en begrænset periode og er blevet et must-have for fans med en sød tand. Det skriver The Sun.

Læs også

Handler du i Netto, er du muligvis blevet snydt ved kassen

Bilimportør-ejere blandt Danmarks rigeste: Nu fyrer de medarbejdere og lukker showroom

Mand betalte regning på date: Så sendte han til gengæld denne anmodning til hende

Chefkok og madunderviser Anthony O'Shaughnessy var blandt de første til at sprede nyheden om det fantastiske produkt, da han delte et billede af glasset på de sociale medier, ledsaget af de rosende ord: "Lidl har italiensk uge, og de har dette på lager: hasselnødde smør. Det er guddommeligt. Som indersiden af en Kinder Bueno." Hans anbefaling inspirerede hurtigt andre til at dele deres egne entusiastiske indtryk.

En kunde proklamerede sin plan om straks at besøge Lidl, mens en anden bekræftede produktets guddommelige smag. Prisen på £1.99 (knap 20 kroner) for et glas med 190g lader ikke til at afskrække de ivrige købere.

Produktet er en del af Lidls ‘smag på verden’ serie, der i England begyndte den 29. februar og omfatter et udvalg af italienske delikatesser såsom tørret skinke, salami, regionale oste, ekstra jomfru olivenolie og forskellige pasta varianter. 

I Danmark har Lidl i denne uge fokus på Japan og i næste uge er det England og Irland - men hold godt øje, Italien kan pludselig dukke op og så er det med at være hurtig.

Læs også

To kvinder lod sig ikke narre af falske bankrådgivere: I stedet gjorde de dette kloge træk

Trist nyt: 100 år gammelt, elsket badehotel går konkurs for 2. gang

40-årige Kate gik i Blå Kors genbrug efter møbler: Blev chokeret da hun så deres priser

2024-03-06T11:50:20Z dg43tfdfdgfd