DRIKKER DU INSTANTKAFFE? HER ER VINDEREN I TEST AF 13 VARIANTER

Hvis du har en travl hverdag og er vild med kaffe, så er du helt sikkert en af dem, der har instantkaffe stående i køkkenskabet.

Kvaliteten af instantkaffer kan dog variere betydeligt fra mærke til mærke, og for at hjælpe dig med at finde hoved og hale i kaffejunglen har mediet Tasting Table nu taget sagen i egen hånd.

De har nemlig smagstestet og rangeret instantkaffe fra flere forskellige mærker, og overraskende nok skilte den klassiske variant fra Nescafé sig ud af de forkerte årsager.

Nescafé har længe været anerkendt mærke inden for instantkaffe, og det er sikkert også favoritten i mange danske hjem.

Trods sin popularitet får mærket dog hård kritik for sin kedelige og uinspirerende smag i Tasting Tables test.

Testens vindere

Nogle af de instantkaffer, der klarede sig godt i den omtalte test, er Starbucks' Pike Place Roast og Italian Roast. De to varianter får ros for deres velafbalancerede smagsprofiler, og for at de er fri for de sure noter, som nogle gange plager instantkaffer.

Det skal også lige nævnes, at Starbucks-kafferne befinder sig i den dyre ende af skalaen, hvilket naturligvis også er værd at tage med i ligningen.

Til dem, der leder efter en billig løsning uden at gå på kompromis med kvaliteten, bliver Caf Bustelo fremhævet som et godt valg.

I testen imponerer den nemlig med sine dybe og koncentrerede smagsnoter, som gør den til et ideelt valg for dem, der foretrækker en stærkere kaffeoplevelse.

Det er værd at huske på, at disse tests skal tages med et gran salt, da hver person har sine egne præferencer, når det kommer til kaffe. Så er du enig i, at Nescafé ikke er den bedste instantkaffe?

Læs også

Få mest muligt ud af dem: 4 tips, der lader dig bruge hver en dråbe af dine toiletsager

Sådan får du indkøbsvognen med dig, selvom du ikke har nogen mønter

Overvejer du at bruge mikroovn eller airfryer som erstatning for ovnen? Så har ekspert en advarsel til dig

2024-03-11T10:17:17Z dg43tfdfdgfd