DU TILBEREDER DENNE GRøNTSAG FORKERT: VIDEO GåR VIRALT MED SUPER NEM TILBEREDNINGSMETODE

Broccoli virker som en simpel nok grøntsag at tilberede, men det viser sig, at de fleste af os har tilberedt den forkert.

Efter at have brugt år på at tilberede aftensmad, kan du føle dig sikker på, at du ved, hvordan man tilbereder denne grøntsag, men du skal ikke skære den op, før du begynder at koge eller dampe den.

Sidney, en far der deler livshacks på sociale medier, var forbløffet over at opdage, at hvis man placerer hele broccoli i en gryde, vil blomsterknopperne være meget lette at skære af, når de er færdige med at koge.

I en video på TikTok sagde Sidney: "Her er noget, jeg ikke vidste, før jeg var i mine 30'ere: Skal broccoli hakkes efter, den er kogt?'"

Putter hele hovedet i gryden

Han placerer simpelthen broccolien med blomsterknopperne nedad i en gryde med kogende vand, og efter ti minutter fjerner han den med et sæt tænger.

Sidney skærer hele broccolien med en simpel bevægelse, da blomsterknopperne bliver ekstremt møre: "De falder allerede af! Se på det, perfektion!'

Denne simple tilberedningsmetode er ikke kun hurtig, men sparer også tid i forberedelsen af maden og betyder, at der er mindre oprydning, når man tilbereder.

I Sidney's kommentarsektion var folk overraskede over den lette metode, og mange kunne ikke tro, at de ikke havde tænkt på det før.

En person sagde: "Dette har gjort mit liv så meget lettere."

En anden kommenterede: "Jeg gik på kokkeskole og vidste ikke dette!"

En anden sagde: "Husk at spise stokken, den er mere nærende end blomsterknopperne."

Også bekræftet andetsteds

MyRealFood, en sund opskriftsapp, har også bekræftet, at denne metode gør madlavning meget lettere.

I en video på deres sociale medier sagde en kok fra appen: "Vidste du om dette trick til at tilberede broccoli? Alt du skal gøre er at nedsænke broccolihovedet i kogende vand, og så kan du skære det af super nemt og hurtigt."

Dog anbefaler appen at gemme broccolistokken og tilberede den yderligere for at gøre den til en del af et velsmagende måltid.

Kokken forklarede: 'Du kan også bruge stokken til at lave noget virkelig lækkert som tilbehør til dit måltid. Skær stokken i små skiver, kom det i panden med lidt sojasauce, og så har du det lækreste tilbehør"

Kilde: Express

Læs også

Danske forskere forklarer: Glem rugbrød og surdej og vælg denne type brød i stedet

Træt af, at spaghettien klumper sammen? 6 tips til at koge den helt perfekt

Et spørgsmål om centimeter: Sådan skal du sætte maden i mikroovnen for at få den mest jævne opvarmning

2024-01-13T06:03:00Z dg43tfdfdgfd