HæLD æG På EN TORTILLA, OG DU VIL BLIVE FORBLøFFET OVER RESULTATET

En nylig video på YouTube har introduceret en innovativ måde at omdanne den ydmyge tortilla til en kulinarisk fornøjelse.

Videoen, med titlen "Hæld æg på tortillaen, og du vil blive forbløffet over resultatet!", viser en række lette trin, der lover at løfte din morgenmadsoplevelse til et nyt niveau.

Den første opskrift begynder med at dyppe en tortilla i vand og placere den på en pande. Efter at have blandet æg med salt, sort peber og persille, hældes blandingen over tortillaen på panden. Toppings som mozzarellaost, knust peber, endnu en tortilla, tomatsauce, salami, skiveskåret tomat, spinat og mere ost tilføjes, før det steges i fem minutter på hver side.

Læs også

Han laver appelsin-tricket, som alle radiatorejere bør kende: Så sker magien, der vil få dig til at gøre det samme

Han lægger appelsinskræl i opvaskemaskinen: Når du finder ud af hvorfor, gør du det samme

Dette kan du også gøre

Den anden opskrift involverer at skære tortillacirkler og placere dem i en muffinform, efterfulgt af at tilføje hakkede svampe, gule og røde peberfrugter, grønne løg og en blanding af æg, salt og sort peber. Toppet med revet ost, bages disse tortillakopper til perfektion.

Den tredje opskrift er en tortillabaseret ret, der kan konkurrere med pizza. Den involverer brugen af to tortillaer, fem æg, krydderier, persille, tomat, mozzarellaost, spinat, olivenolie og usaltet smør for at skabe et mundvandende måltid.

Uanset om du leder efter en hurtig morgenmadsmulighed eller en kreativ måde at bruge tortillaer på, tilbyder disse opskrifter en frisk og velsmagende løsning.

Se videoen herunder, der med garanti får din mund til at løbe i vand

Læs også

Opskrift på lasagne er gået viralt: Sådan laver du den 'nemmeste nogensinde' ifølge eksperter

Mors opskrift på perfekte stegte kartofler tager internettet med storm

2023-11-27T18:48:43Z dg43tfdfdgfd