MENY OG ANARKIST LANCERER NY JULEøL: SKILLER SIG UD FRA DE ANDRE

I samarbejde med gode og dedikerede mikrobryggerier skaber MENY hver måned en ny øl til danskerne. Nu er der kommet en ny øl til decembers hyggeaftener.

Det skriver Dagrofa, der står bag dagligvarebutikkerne MENY, SPAR, Min Købmand og Let-Køb, i en pressemeddelelse.

Læs også

Efter 10 år: Mai Manniche lukker butikken

MENY’s øllaug udgøres fx af dygtige fagfolk med særlig viden og interesse for øl. Denne gang har de i samarbejde med Anarkist, lavet en øl, der skiller sig ud fra andre juleøl i butikkerne.  

Cherrysh My Berliner er en øl, der ikke rimer så meget på kanel, rosiner og vanilje, men i stedet på kirsebær.  

Sammen med Anarkist fandt øllauget kirsebærrene hos Frederiksdal Kirsebærvin, der producerer de anerkendte og prisbelønnede kirsebærvine fra plantagerne på Lolland. 

“I MENY ønsker vi at skabe gode oplevelser. Det hele skal spille sammen, og derfor gør vi os umage. Øllauget undersøger tendenserne i hele verden, og de passionerede eksperter har for øje hvilken øltype, der passer bedst til tiden. Nu er det Cherrysh My Berliner, der adskiller sig fra de normalt tunge vinterøl,” siger Jesper Bjerring, kommerciel direktør i MENY. 

“MENY’s øllaug har ikke kun øje for tiden og tendensen, men også på hvilke bryggerier, der er bedst til de enkelte øltyper. Denne juleøl er skabt sammen med Anarkist, som er en god samarbejdspartner for Dagrofa, men 2024 vil også byde på samarbejde med andre dygtige danske bryggerier,” siger han videre. 

Læs også

Aldi-salg tager markant drejning: Her åbner Netto alligevel ikke

Efter vildt Lurpak-tilbud hos Meny: Nu går Rema 1000 og Netto ind i priskrigen på smør

Gode madoplevelser er hovedkernen i Dagrofa. Det handler om at skabe madoplevelser for danskerne både ude og hjemme, og derfor går man gerne forrest i jagten på de gode oplevelser. 

“Vi er dedikerede til at finde de gode producenter, de gode smage, det bæredygtige. I det hele taget det, der giver noget særligt. Derfor er medarbejderne i butikkerne også uddannet til at tale om de produkter de sælger, og derfor er der fx i MENY særligt uddannede MADarbejdere til vin, øl, kaffe og en række andre ting,” siger Morten Skov Nielsen, kategorigruppechef i Dagrofa. 

Cherrysh My Berliner er landet i MENY over hele landet, og den kan købes så længe lager haves. 

Læs også

Nu vender Sofie Linde tilbage til skærmen

Runder milepæl i Netto, føtex, Bilka og BR

2023-12-01T11:09:49Z dg43tfdfdgfd