DISSE PEBERNøDDER SKAL DU SPISE TIL JUL: SLåR REMA 1000, COOP 365 M.FL. I SMAGSTEST

Sneen er faldet, og julen er over os, hvilket også betyder, at det er blevet sæson for pebernødder og andre særlige julespise.

B.T. har sammen med konditoren Nanna Pörtner vurderet pebernødder fra forskellige steder, og nu har de svaret på, hvilken pakke der er den bedste.

Læs også

Mand tilbød 11-årig pige slik foran Rema 1000: Nu har rystende sandhed set dagens lys

Kold dag i vente: Her kommer der mere sne ifølge DMI

Bakkegårdens pebernødder scorer kun én ud af seks stjerner, der står til 12 kroner for 400 gram. Nanna Pörtner beskriver dem som ikke tilfredsstillende, da de smager af kanel og 'gammelt fedtstof'.

Pebernødderne fra Rema 1000, der koster 16 kroner for 180 gram, vurderer hun til at være en anelse bedre, og dem giver hun to stjerner. Her lyder begrundelsen, at det er en kanelsmåkage, og at der ikke er noget peber i.

Den næste på listen er Karen Volf til 22 kroner for 300 gram, men ifølge Nanna Pörtner er de ikke noget at råbe hurra for, og hun giver også disse pebernødder to stjerner. Hun roser pebernødderne for konsistensen, men påpeger, at den er meget børnevenlig, hvorfor den ikke får flere stjerner.

De dyreste på listen er pakken fra Coop 365, men af B.T.s artikel fremgår det, at man ikke ligefrem får noget for sine penge. En pakke på 170 gram koster 25 kroner, og den får tre ud af seks stjerner.

"Den er småkage-agtig. Den har en del kardemomme, og jeg er lidt i tvivl om, om der her til sidst kommer noget peber i smagen. Når det er sagt, så er den bare lidt for kammerjunke-agtig. Konsistensen er forkert, synes jeg", lyder det fra Nanna Pörtner til B.T.

Rosinen i pølseenden er posen fra Netto, der både er den billigste, største og bedste. Pebernødderne koster 11,75 kroner, vejer 400 gram og får fire ud af seks stjerner.

Ifølge Nanna Pörtner bør du altså gå i Netto efter pebernødder, men du kan jo selv prøve de forskellige poser og vurdere, hvilken slags du bedst kan lide.

Læs også

DMI har opdateret vinterprognosen: Koldere vejr med flere snebyger på vej

Flere tusinde danskere ramt: Ingen varme eller varmt vand

2023-12-01T07:24:15Z dg43tfdfdgfd